Jon Rubinstein - fost CEO al Palm pleacă de la HP

876 ori
<b>Jon Rubinstein - fost CEO al Palm pleacă de la HP</b>Jon Rubinstein a lucrat la Apple și a făcut parte din echipa ce a lansat iPod. A plecat în 2006 și din 2009 a ocupat funcția de CEO al Palm. S-a transferat la HP odată cu achiziția Palm datată în 2010. &nbsp; A fost responsabil pentru multe...

Jon Rubinstein a lucrat la Apple și a făcut parte din echipa ce a lansat iPod. A plecat în 2006 și din 2009 a ocupat funcția de CEO al Palm. S-a transferat la HP odată cu achiziția Palm datată în 2010.

A fost responsabil pentru multe proiecte și se remarcă sistemul de operare webOS și Palm Pre. S-au bucurat de un succes moderat în portofoliul Palm. Trecerea spre HP s-a dovedit dezastruoasă și cel mai cunoscut eșec este legat de tableta TouchPad care a sfârșit a se vinde la superofertă, doar pentru a scăpa de stocul de produse.

Jon Rubinstein a promis că va mai sta cel puțin între 12 - 24 luni alături de HP după ce au achiziționat Palm. S-a ținut de cuvânt și va fi interesant ce proiecte va lansa în viitorul apropiat. Echipa webOS era vânată la un moment dat de Facebook și de Samsung. Vânată în sensul de a aduce oameni de acolo către echipele companiilor mai sus amintite.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×