Jony Ive acuză de furt orice companie care copiază stilul Apple

Autor:  | Publicat în:  Apple 764 ori
<b>Jony Ive acuză de furt orice companie care copiază stilul Apple</b>E o vorbă din bătrâni (americani) care spune că "imitația e cea mai sinceră formă de flatare". Ei bine, șeful secțiunii Design de la Apple nu e de acord și consideră că a imita Apple înseamnă pur și simplu furt. &nbsp; Atunci când Jony Ive...

E o vorbă din bătrâni (americani) care spune că "imitația e cea mai sinceră formă de flatare". Ei bine, șeful secțiunii Design de la Apple nu e de acord și consideră că a imita Apple înseamnă pur și simplu furt.

Atunci când Jony Ive vede un design copiat după firmă din Cupertino el considera că producătorul american a fost furat. Declarațiile au venit în cadrul Vanity Fair New Establishment Summit today, unde faimosul designer a spus publicului că îl înfurie copierea. E bizară atitudinea sa, mai ales având în vedere părerea lui Steve Jobs despre "împrumutatul de idei". El considera că e OK când Apple o face... nu și când o fac alții.

Subiectul a fost abordat de Ive în legătură cu o întrebare din public legată de similaritatea dintre designul telefoanelor Xiaomi și cel Apple. Oficialul a ținut să afirme că nu vorbește doar despre Xiaomi, ci în general. Tot Jony a declarat că nu are cum să fie flatant că după ani întregi de muncă și weekenduri în care ar fi putut sta acasă cu familia, o companie rivală vine și copiază produsul.

Mă mir că nu a fost menționată și Samsung în discuție...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×