Google Photos va putea șterge obiectele din fotografii în curând, implementând funcţia prezentată la Google I/O 2017

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 1.433 ori
<b>Google Photos va putea șterge obiectele din fotografii în curând, implementând funcţia prezentată la Google I/O 2017</b>O funcție pe care am văzut-o prezentată în cadrul Google I/O 2017 și asociată aplicației Google Photos era și cea de ștergere automată a obiectelor nedorite din fotografii. La câteva luni bune de la acea prezentare descoperim că

În această primăvară, în cadrul Google I/O 2017 am aflat că pe viitor Google Photos va putea şterge obiecte din fotografii printr-un mecanism inteligent. Acesta ar fi gata de implementare, judecând după dovezile apărute sub formă de cod în Google Photos cel nou.

Noua versiune de Photos, 3.10 ar urma să permită înlăturarea de obiecte din cadru, la nivel digital. Cei de la 9to5Google au făcut o disecţie a APK-ului, descoperind funcţiile noi. Cea mai interesantă e clar cea de înlăturare a obiectelor nedorite din poze. Totul se face pe bază de machine learning şi spre exemplu puteţi scăpa de un gard că vă obstrucţionează unghiul de vizualizare.

Google Photos

Google Photos mai include şi menţiuni pentru două tipuri de obstrucţionare a imaginii: "Photo Reflection" şi "Occlusion". Această din urmă funcţie ar putea fi cea exemplificată prin acel gard în faţa băiatului care joacă baseball. O altă funcţie nouă face referire la activarea capturii 4K, ceva ce e bizar de găsit în Photos şi nu în Camera.

Găsim în codul sursă şi menţiuni despre utilizarea mai intensă a GPU-ului pentru procesarea de imagine, dar şi colaje de fotografii şi clipuri în filmuleţe cu tematică şi crearea de mini filmuleţe după un colaj de feţe de persoane sau de animale de companie. Ar fi ideal ca noul Google Photos să vină până de Crăciun, când lumea va face probabil milioane de fotografii ce pot profita de noile funcţii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×