Joystick pe telefon prin Android 4.0 + HDMI = o consolă fantastică cu Android!

1.720 ori
<b>Joystick pe telefon prin Android 4.0 + HDMI = o consolă fantastică cu Android!</b>Android 4.0 aduce nu numai suport pentru input cu stylus pe terminalele cu OS-ul mobil Google, ci și suport pentru joystickuri conectate via microUSB. Până acum doar tabletele Honeycomb beneficiau de această funcție, care venea cu Android 3.0 și...

Android 4.0 aduce nu numai suport pentru input cu stylus pe terminalele cu OS-ul mobil Google, ci și suport pentru joystickuri conectate via microUSB. Până acum doar tabletele Honeycomb beneficiau de această funcție, care venea cu Android 3.0 și iat-o acum și pe Ice Cream Sandwich pentru telefoane.

Romain Guy, inginer Google a confirmat această funcție pe contul său de Twitter, iar dacă vom conecta și un televizor HD via HDMI, atunci experienta de gaming este asigurată. Ultima oară când Android era asociat cu gaming-ul era atunci când HTC avea planuri mari cu serviciile OnLive, dar nu am mai auzit nimic de această idee cam de la începutul anului.

Va fi totuși greu pentru terminalele cu Ice Cream Sandwich să se compare cu iPhone și iPad, care au devenit veritabile rivale pentru console precum PSP sau Nintendo DS. Ca să nu mai vorbim de numeroasele accesorii care transforma un iPhone într-o consolă cu butoane dedicate... Pe când astfel de customizari și pe Android?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×