E-Boda anunță reduceri de preț de până la 80% de Black Friday

Autor:  | Publicat în:  E-Boda 1.284 ori
<b>E-Boda anunță reduceri de preț de până la 80% de Black Friday</b>Cei de la E-Boda ne-au anunțat astăzi prin intermediul unui comunicat de presă faptul că vor avea reduceri de până la 80% cu ocazia evenimentului Black Friday de pe 22 noiembrie. Printre produsele care vor beneficia de aceste reduceri se numără:...

Cei de la E-Boda ne-au anunțat astăzi prin intermediul unui comunicat de presă faptul că vor avea reduceri de până la 80% cu ocazia evenimentului Black Friday de pe 22 noiembrie. Printre produsele care vor beneficia de aceste reduceri se numără: tabletele, smartphone-urile, media player-ele și accesoriile pentru device-urile mobile.

Cele mai performante terminale din gama E-Boda vor beneficia de reduceri de aproximativ 30%. Odată cu acestă zi a reducerilor, va exista și un pachet special denumit Quad, ce va conține smartphone-ul Eruption V200, împreună cu folie de protecție și încărcător auto plus tableta Revo R80, care va dispune de husă și un suport auto.

De asemenea, toată gama de tablete E-Boda din categoriile de 7”, 7.85”, 8” și 9.7” va beneficia de reduceri între 24% - 33%. Cele mai mari reduceri le vom întâlni la accesorii, categorie din care cumpărătorii pot alege să achiziționeze pachetul cu 5 folii de protecție pentru tabletele de 7 inch și 9.7 inch, la prețuri reduse cu 80%. Husele plic pentru tablete vor avea un discount de 77-80%, în timp ce husele din silicon vor fi disponibile cu o reducere de până la 67%. Discount-urile de Black Friday vor fi afișate în ziua de 22 noiembrie la produsele din secțiunea dedicată de pe site-ul E-Boda.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×