Jurnal de bord MWC 2014, ziua 3: Înregistrarea propriu-zisă și ultima zi de hoinăreală pe străzile din Barcelona (Video)

Autor:  | Publicat în:  MWC 891 ori
<b>Jurnal de bord MWC 2014, ziua 3: Înregistrarea propriu-zisă și ultima zi de hoinăreală pe străzile din Barcelona (Video)</b>Iată că am ajuns în ziua numărul 3 de când mă aflu în Barcelona, zi care este și ultima destinată relaxării, deoarece de mâine începe MWC 2014 cu adevărat. în prima parte a zilei, moment în care am reușit să mă trezesc devreme, m-am...

Iată că am ajuns în ziua numărul 3 de când mă aflu în Barcelona, zi care este și ultima destinată relaxării, deoarece de mâine începe MWC 2014 cu adevărat. în prima parte a zilei, moment în care am reușit să mă trezesc devreme, m-am îndreptat direct spre locația de înregistrare și obținere a legitimației pentru accesul la acest show de mare amploare.

Procesul a fost unul foarte rapid și foarte bine pus la punct, de aceea pot spune că totul a mers ca pe roate. Am cronometrat durata drumului pentru a ști cu exactitate cât timp voi face până Fira Gran Via, locația unde se defășoară MWC 2014, după care ajuns acolo, am înmânat telefonul unde aveam salvat un cod QR pentru scanarea acestuia și buletinul pentru confirmarea identității.

Toate fiind în regulă, am primit mult-așteptata legitimație pentru intrare, un rucsac cu hărți și o carte foarte mare, ce părea a fi mai degrabă o carte cu numere de telefon în care puteam regăsi toți expozanții. Am observat faptul că încă se lucra din plin în hale, iar intrarea nu era permisă. Mai apoi, am părăsit locația și am decis că e timpul pentru o nouă și ultimă aventură în orașul de pe malul mării Mediterane.

Zsolt Tamassy MWC 2014

Am hotărât ca astăzi să abordez situația în alt fel, așa că m-am îndreptat spre câteva obiective turistice, pe care fiecare dintre noi ar trebui să le viziteze odată ajunși în Barcelona. Prima oprire a fost Sagrada Familia, operă arhitecturală ce te copleșește încă de la ieșirea din stația de metrou. Este imensă și atât de complexă, încât m-am învârtit în jurul ei pentru a o vedea din toate părțile.

Sagrada Familia

De asemenea, cozile erau interminabile, deși cel mai ieftin bilet de acces este în jur de 15 euro. Singurul lucru care mi s-a părut un pic anormal, era faptul că imediat peste drum de acest obiectiv turistic se afla o spălătorie auto. Trecând peste această “descoperire”, am coborât la metrou și am mers mai departe.
​

în timp ce așteptam metroul, două lucuri mi-au atras atenția, un grup de fete ce exersau un anumit timp de dansuri și un automat cu accesorii pentru telefoane. Pe lângă aceste lucruri, am remarcat că tot sub pământ se află și cel mai mare automat de produse pe care l-am văzut vreodată.

Automat accesorii telefoane

Ajuns la cea de-a 2-a destinație, și anume parcul Güel, am avut parte de o panoramă superbă, pe care o puteți admira și voi în videoclipul de mai sus. Spre dupa-amiază am facut o mică plimbare cu bicicleta pe malul mării, și a fost impresionant să văd o grămadă de persoane ce se plimbau cu skateboard-ul, rolele sau bicicletele.

A fost pur și simplu fascinant să descopăr câtă viață se află în acest oraș, o experiență care s-a încheiat într-un mod deosebit. într-un magazin în timp ce stăteam la coadă, doi bărbați s-au sărutat chiar în fața mea. Pentru mine personal a fost un moment destul de ciudat, deși sunt conștient de existența acestor tip de cupluri. Cu toate acestea, nu văzusem până în acest moment doi bărbați sărutându-se pe viu.

Iată că ziua numărul 3 s-a încheiat, iar relatările mele ca și ghid turistic au cam ajuns la final, urmând ca începând de astăzi să mă axez pe realizare de materiale despre telefoane și gadget-uri. Deși MWC va începe cu adevărat mâine, astăzi, de la ora 16:00 (ora României) voi fi prezent la evenimentul Huawei unde s-ar putea lansa noul Ascend P7. Acestea fiind zise, vă invit să ne urmăriți în zilele viitoare pentru a afla despre toate lansările ce au loc la MWC. Voi reveni cu zeci sau poate chiar sute de materiale video hands-on, interviuri și nu în ultimul rând, fotografii!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×