Jurnal de bord MWC 2014, ziua 6: Surprize, surprize În Barcelona

Autor:  | Publicat în:  MWC 553 ori
<b>Jurnal de bord MWC 2014, ziua 6: Surprize, surprize În Barcelona</b>Ziua 6 a fost caracterizată printr-o nouă trezire matinală, deorece am vrut să fiu printre primii la centrul de presă, neștiind dacă o să am loc sau nu. După ce am ajuns și am realizat că sunt aproape primul, am mai trimis din materialele pe...

Ziua 6 a fost caracterizată printr-o nouă trezire matinală, deorece am vrut să fiu printre primii la centrul de presă, neștiind dacă o să am loc sau nu. După ce am ajuns și am realizat că sunt aproape primul, am mai trimis din materialele pe care nu am apucat să le trimit și am constatat că viteză de upload era mai mare pe wifi decât era pe cablu.

Lucurile au mers foarte bine spre deosebire de ziua de ieri, iar datorită faptului că lansările au cam trecut, mi-am făcut un plan având în vedere că spațiul expozițional e imens și nu îți permiți să te plimbi dintr-un capăt în celălalt fără să iei la rând locațiile unde ai treabă.

Primul stand pe care l-am vizitat a fost al celor de la Allview, în special datorită faptului că mi-au spus ceva legat de o surpriză. Surpriza a fost într-adevăr mare, stand-ul era gol. Am plecat mai departe și după ce am vizitat standul ZTE și am realizat câteva materiale hands-on, am revenit la Allview, sperând ca surpriza să fie alta decât standul gol.

Allview

Se pare că așa a și fost. Când am ajuns, am dat de un terminal nou nouț aflat pe standul de prezentare. Mi s-a explicat că această întârziere a fost cauzată de o deviere neintenționată de la traseu, datorită sistemului GPS și au nimerit în centrul orașului.

Am făcut un scurt hands-on cu V1 Viper S în cauză și am mers mai departe. Am trecut pe la mai multe standuri, locuri în care multe terminale mi-au atras atenția, dar unul părea să fie dragoste la prima vedere, acesta fiind Lenovo Vibe X.

Lenovo Vibe X

Deși nu îmi amintesc specificațiile precise alte telefonului, acesta este telefonul care mi-a plăcut cel mai mult, el fiind o alegere la sentiment, pur și simplu. Am simțit ceva de nedescris în momentul în care am ținut acest terminal în mână, de care m-am despărțit în lacrimi.

Trecând peste dezamăgirea și peste telefonul care mi-a răpit inima, am mers mai departe spre Alcatel One Touch, și din greșeală am nimerit la standul Alcatel Lucent, care este cu totul și cu totul diferit. Aici am întâlnit un tip care făcea poze de pe trepied, lucru care poate părea normal, dar nu a fost așa, trepiedul era cu adevărat uriaș.

Alcatel m-a suprins într-un mod plăcut, ținând cont de faptul că ani la rând aveau doar un cort, și nu vorbesc la figurat, cort în care prezentau niște terminale care nu impresionau cu nimic. Dar acum, putem spune că au venit și ei pe piața smartphone-urilor cu adevărat. Au lansat foarte multe terminale care merită a fi analizate.

Firefox

Atât la standul ZTE, cât și la standul Alcatel am dat de o serie de terminale cu sistem de operare Firefox. în cadrul standului Alcatel am jucat un joc și am câștigat o brățară, un fel de pedometru care îți numără pașii. De astăzi voi vedea câte calorii am ars umblând prin expoziție.

​

Mâine se anunță a fi o zi foarte aglomerată, am programate câteva interviuri la HTC, Lenovo și Nvidia, iar pe lângă asta sunt și alte câteva terminale la care trebuie făcute hands on-uri cât mai curând. Dimineață am ajuns înainte să răsară soarele, iar seara am plecat mult după ce a apus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×