Statuia lui Steve Jobs dezvăluită Înainte de amplasarea la sediul din Cupertino

Autor:  | Publicat în:  Apple 795 ori
<b>Statuia lui Steve Jobs dezvăluită Înainte de amplasarea la sediul din Cupertino</b>Se pare că ziua lui Steve Jobs a fost pe 24 februarie și noi am ratat-o. Ei bine aflăm că profitând de ocazie în Belgrad a fost dezvăluită statuia fostului CEO Apple, pe care o vedeți mai jos și care va fi amplasată la sediul Apple din...

Se pare că ziua lui Steve Jobs a fost pe 24 februarie și noi am ratat-o. Ei bine aflăm că profitând de ocazie în Belgrad a fost dezvăluită statuia fostului CEO Apple, pe care o vedeți mai jos și care va fi amplasată la sediul Apple din Cupertino.

E vorba despre un bust inedit, o operă de artă abstractă de care Picasso ar fi fost mândru. Acesta este un model la scară redusă a variantei finale care va ajunge în SUA, realizat de către sculptorul Dragan Radenovic. Această operă a fost aleasă în cadrul unei competiții cu 10.000 de alte sculpturi înscrise.

Statuia lui Steve Jobs dezvăluită Înainte de amplasarea la sediul din Cupertino

Ea include capul gurului tech montat pe un stâlp pe care sunt marcate cifrele 1 și 0, reprezentând sistemul binar. Radenovic afirmă că Apple a apreciat mai mult imperfecțiunile sculpturii sale decât aspectele legate de computere pe care le afișau alte opere înscrise în competiție. Steve Jobs s-a născut pe 24 februarie 1955 și a încetat din viață în octombrie 2011, după o bătălie cu cancerul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×