Jurnal de bord MWC 2015, ziua 1: Decolarea spre Barcelona și primele impresii despre acest oraș

1.205 ori
<b>Jurnal de bord MWC 2015, ziua 1: Decolarea spre Barcelona și primele impresii despre acest oraș</b>După cum bine știți, ieri pe data de 27 februarie am pornit spre Barcelona cu destinația principală Mobile World Congress 2015, t&acirc;rg de tehnologie ce va avea loc &icirc;n perioada 2-5 martie. Av&acirc;nd un zbor pregătit pentru ora 17:30, a...

După cum bine știți, ieri pe data de 27 februarie am pornit spre Barcelona cu destinația principală Mobile World Congress 2015, târg de tehnologie ce va avea loc în perioada 2-5 martie. Având un zbor pregătit pentru ora 17:30, a trebuit să plec cu 2 ore înainte pentru a rămâne destul timp și pentru procesul de checkin al bagajului.

Taximetristul ce mi-a fost trimis s-a dovedit a fi destul de vorbăreț, dar cu toate acestea se pare că tehnologia îl pasiona, având la îndemâna atât un smartphone Samsung Galaxy Grand, cât și un Allview V1 Viper de care a avut numai cuvinte de laudă. De asemenea, era la curent și cu situația Nokia, deși era trecut de 45 ani.

Lamborghini Huracan

Ajuns la aeroport, m-am îndreptat către poarta de checkin a bagajelor, loc în care am dat de un grup co-naționali de-ai noștri ce se îndreptau spre Barcelona sub forma unei trupe de lăutari dubioase ce avea planuri mari pentru seara ce tocmai a trecut. După acest moment am făcut cunoștiință și cu un exponat surpriză în Otopeni, mai exact cu Lamborghini Huracan, bolidul din imaginea de mai sus.

Jurnal de bord MWC 2015, ziua 1: Decolarea spre Barcelona și primele impresii despre acest oraș

Ulterior ne-am urcat și la bordul avionului, iar în ciuda faptului că am decolat cu 15 minute mai târziu, avionul a sosit cu 20 minute mai devreme. Ajuns în aeroportul El Prat din Barcelona m-am îndreptat către Aerobus A2, un autobuz dotat cu wireless ce m-a dus în mijlocul orașului pentru suma de 6 euro.

Jurnal de bord MWC 2015, ziua 1: Decolarea spre Barcelona și primele impresii despre acest oraș

S-a dovedit un pic copleșitor odată ce am ajuns în Placa Espanya, loc unde m-am cam rătăcit preț de câteva minute, salvarea mea sosind de la o polițistă din apropiere ce avea un carnețel cu toate adresele și harți separate. Pentru găzduire am ales o cameră listată pe platforma Airbnb, apartamentul având o priveliște asupra orașului. În câteva ore pornesc spre MWC pentru a-mi ridica badge-ul și face fotografii prin oraș. Povestea continuă mâine!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×