Jurnal de bord MWC 2015, ziua 1: Decolarea spre Barcelona și primele impresii despre acest oraș

Autor:  | Publicat în:  MWC 1.191 ori
<b>Jurnal de bord MWC 2015, ziua 1: Decolarea spre Barcelona și primele impresii despre acest oraș</b>După cum bine știți, ieri pe data de 27 februarie am pornit spre Barcelona cu destinația principală Mobile World Congress 2015, t&acirc;rg de tehnologie ce va avea loc &icirc;n perioada 2-5 martie. Av&acirc;nd un zbor pregătit pentru ora 17:30, a...

După cum bine știți, ieri pe data de 27 februarie am pornit spre Barcelona cu destinația principală Mobile World Congress 2015, târg de tehnologie ce va avea loc în perioada 2-5 martie. Având un zbor pregătit pentru ora 17:30, a trebuit să plec cu 2 ore înainte pentru a rămâne destul timp și pentru procesul de checkin al bagajului.

Taximetristul ce mi-a fost trimis s-a dovedit a fi destul de vorbăreț, dar cu toate acestea se pare că tehnologia îl pasiona, având la îndemâna atât un smartphone Samsung Galaxy Grand, cât și un Allview V1 Viper de care a avut numai cuvinte de laudă. De asemenea, era la curent și cu situația Nokia, deși era trecut de 45 ani.

Lamborghini Huracan

Ajuns la aeroport, m-am îndreptat către poarta de checkin a bagajelor, loc în care am dat de un grup co-naționali de-ai noștri ce se îndreptau spre Barcelona sub forma unei trupe de lăutari dubioase ce avea planuri mari pentru seara ce tocmai a trecut. După acest moment am făcut cunoștiință și cu un exponat surpriză în Otopeni, mai exact cu Lamborghini Huracan, bolidul din imaginea de mai sus.

Jurnal de bord MWC 2015, ziua 1: Decolarea spre Barcelona și primele impresii despre acest oraș

Ulterior ne-am urcat și la bordul avionului, iar în ciuda faptului că am decolat cu 15 minute mai târziu, avionul a sosit cu 20 minute mai devreme. Ajuns în aeroportul El Prat din Barcelona m-am îndreptat către Aerobus A2, un autobuz dotat cu wireless ce m-a dus în mijlocul orașului pentru suma de 6 euro.

Jurnal de bord MWC 2015, ziua 1: Decolarea spre Barcelona și primele impresii despre acest oraș

S-a dovedit un pic copleșitor odată ce am ajuns în Placa Espanya, loc unde m-am cam rătăcit preț de câteva minute, salvarea mea sosind de la o polițistă din apropiere ce avea un carnețel cu toate adresele și harți separate. Pentru găzduire am ales o cameră listată pe platforma Airbnb, apartamentul având o priveliște asupra orașului. În câteva ore pornesc spre MWC pentru a-mi ridica badge-ul și face fotografii prin oraș. Povestea continuă mâine!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×