Karbonn lansează un prim smartphone Android One; Sparkle V disponibil spre achiziție la un preț de 105$

Autor:  | Publicat în:  Karbonn 795 ori
<b>Karbonn lansează un prim smartphone Android One; Sparkle V disponibil spre achiziție la un preț de 105$</b>Printre producătorii indieni ce s-au alăturat unui parteneriat pus la cale de către Google ce constă în lansarea de produse accesibile ce vor rula platforma Android One, se numără și Karbonn, companie ce astăzi își dezvăluie primul său device...

Printre producătorii indieni ce s-au alăturat unui parteneriat pus la cale de către Google ce constă în lansarea de produse accesibile ce vor rula platforma Android One, se numără și Karbonn, companie ce astăzi își dezvăluie primul său device ce va adopta o astfel de platformă.

​

Numele terminalului în cauză este Karbonn Sparkle V, iar printre dotările acestuia regăsim un display FWVGA cu rezoluție 854 x 480 pixeli, un procesor quad-core MediaTek de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM, 4 GB spațiu de stocare, o cameră foto principală de 5 megapixeli și o cameră secundară de 2 megapixeli.

De asemenea, vom mai primi un slot pentru carduri microSD, două sloturi SIM, WiFi, Bluetooth, 3G și o baterie de 1.700 mAh. Datorită platformei Android One, acest device va primi update-uri constant direct de la Google, versiunea prezentă în acest moment pe terminal fiind Android 4.4.4 KitKat. Aflăm că prețul lui Karbonn Sparkle V este de doar 104 dolari.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×