Centrul de notificări din Windows 9 prezentat Într-un scurt material video

658 ori
<b>Centrul de notificări din Windows 9 prezentat Într-un scurt material video</b>După cum am aflat din scăpările anterioare, se pare că Windows 9 va aduce pe lângă un meniu start mult-așteptat de către utilizatori, și un centru de notificări ce se va regăsi în partea dreaptă jos, locație de unde vom putea verifica...

După cum am aflat din scăpările anterioare, se pare că Windows 9 va aduce pe lângă un meniu start mult-așteptat de către utilizatori, și un centru de notificări ce se va regăsi în partea dreaptă jos, locație de unde vom putea verifica informațiile de pe rețelele de socializare, cât și detalii despre computer.

Printre notificările prezentate în imaginea de mai sus remarcăm atât o serie de mesaje de pe Skype și o notificare despre un dispozitiv de stocare USB. Cu toate că design-ul acestuia nu este foarte atractiv, bazându-se în special pe simplitate, s-ar putea ca odată ajuns pe versiunea finală să primească un update și la capitolul interfață grafică.

De asemenea, printre mesajele primite de către persoana ce testează în aceste momente un Build al lui Windows 9, observăm și unul care spune că o versiune beta ar putea fi lansată fie la sfârșitul lunii septembrie, fie la începutul lui octombrie, moment în care vom putea fi noi cei care vor testa acest sistem de notificări. Cum vi se pare acestă funcție?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×