Cyanogen încheie un parteneriat cu Truecaller, vrea să elimine spamul din apelarea telefonică

Autor:  | Publicat în:  Cyanogen 866 ori
<b>Cyanogen încheie un parteneriat cu Truecaller, vrea să elimine spamul din apelarea telefonică</b>Cyanogen &icirc;şi continua eforturile de a diferenţia versiunea sa de Android de viziunea Google. Cea mai nouă mutare implică un parteneriat cu firma Truecaller, un startup care a creat un serviciu web ce identifică numărul care va suna. &nbsp;...

Cyanogen îşi continua eforturile de a diferenţia versiunea sa de Android de viziunea Google. Cea mai nouă mutare implică un parteneriat cu firma Truecaller, un startup care a creat un serviciu web ce identifică numărul care va suna.

Scopul este de a elimina apelurile nedorite şi a scăpa de spamul din apelarea telefonică. În plus, veţi fi anunţaţi dacă va suna un reprezentant al unui operator de telefonie, un angajat la teleshopping sau o bancă, pentru a evita conversaţia neplăcută. Google şi Facebook au mers pe integrarea de cât mai multe informaţii în dialerul de pe Android, în ultima vreme.

Ţinta celor de la Google este de a combina cumva motorul sau de căutare cu agenda telefonică şi dialerul. Truecaller are rolul de a identifica apelurile pentru utilizator şi funcţiile sale ar putea fi integrate în CyanogenMod. Printre ele se număra blocarea de spam şi un sistem de ratinguri. Utilizatorii vor putea marca drept spam un număr şi în funcţie de cantitatea de marcaje, numărul va primi un rating, care este afişat când sunteţi sunaţi.

Acest parteneriat vine după ce Cyanogen a mai anunţat colaborări cu Microsoft, Boxer şi Nextbit.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×