Dupa clonele "oaia Dolly" si iPhone, iata un hibrid: iOaie

2.776 ori
<b>Dupa clonele "oaia Dolly" si iPhone, iata un hibrid: iOaie</b>Oricat de ciudat ar suna, ceea ce puteti vedea in imaginea urmatoare este o "turma" de oi alcatuite din telefoane cu disc si cablurile rasucite ale acestora. Aceste cabluri reusesc sa imite destul de bine felul in care arata lana, iar creaturile sunt...

Oricat de ciudat ar suna, ceea ce puteti vedea in imaginea urmatoare este o "turma" de oi alcatuite din telefoane cu disc si cablurile rasucite ale acestora.

Aceste cabluri reusesc sa imite destul de bine felul in care arata lana, iar creaturile sunt destul de ciudate incat sa infricoseze privitorii. Cat timp a trecut de cand ati vazut ultima oara un telefon cu disc? Probabil mult... Acestea reprezinta la ora actuala un simbol al unui regim trecut, dar si al inceputului anilor '90. Totusi exista inca in unele localitati, sau in casele nostalgicilor, dar nu destule incat sa fie folosite pentru a crea acest soi de statui in forma de oi.

iOaie

Vazusem cu cateva saptamani in urma un producator de telefoane mobile care folosea o "bila" compusa din astfel de terminale pentru a-si promova produsele. Inventivitatea umana nu cunoaste limite, iar telefoanele vechi pot acum fi folosite doar pentru astfel de tentative artistice, fara a li se mai recunoaste meritele. Iata o turma de oi tehnologizate care l-ar face cu siguranta pe un eventual hibrid intre Becali si Steve Jobs un om foarte foarte bogat.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×