KDDI prezinta imaginile de pe telefonul mobil pe hartie electronica

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.073 ori
<b>KDDI prezinta imaginile de pe telefonul mobil pe hartie electronica</b>Nu veti avea nevoie de un astfel de gadget daca sunteti un utilizator de rand, dar persoanele angajate la o companie de asigurari sau din domeniul finantelor ar putea folosi hartia electronica pentru a pastra datele personale ale clientilor. Sistemul...

Nu veti avea nevoie de un astfel de gadget daca sunteti un utilizator de rand, dar persoanele angajate la o companie de asigurari sau din domeniul finantelor ar putea folosi hartia electronica pentru a pastra datele personale ale clientilor.

Sistemul "Portable Viewer" va fi reprezentat de o pagina digitala A4 si va fi controlat prin intermediul telefonului mobil. Tehnologia, implementata de KDDI permite afisarea unor imagini si texte de pe handset pe un gadget care se foloseste de e-paper pentru a-si atinge scopurile. In plus, acest terminal este bine securizat, telefonul putandu-l bloca oricand si stergand datele de la distanta, daca e cazul.

Imaginile vor fi transmise via wireless printr-o conexiune infrarosu si afisate pe un display din hartie electronica, cu diagonala de 13.1 inchi. De vreme ce telefonul va fi baza operationala pentru utilizator, display-ul portabil va dispune doar de un buton on/off. Creatorul acestei tehnologii, KDDI afirma ca acesta este primul produs bazat pe e-paper care afiseaza imagini stocate pe un telefon mobil.

Sursa: Slashphone

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×