Telefonul Google Android a sosit mai devreme, prin curier

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.164 ori
<b>Telefonul Google Android a sosit mai devreme, prin curier</b>Desi lansarea oficiala a terminalului T-Mobile G1 in magazine este programata pentru data de 22 octombrie, exista si norocosi care au primit deja telefonul datorita unui curier prea zelos. Ca dovada, avem urmatoarul screenshot de pe site-ul UPS: De...

Desi lansarea oficiala a terminalului T-Mobile G1 in magazine este programata pentru data de 22 octombrie, exista si norocosi care au primit deja telefonul datorita unui curier prea zelos. Ca dovada, avem urmatoarul screenshot de pe site-ul UPS:

De mentionat este faptul ca handsetul Android a fost disponibil pentru pre-comanda, putand astfel sa ajunga pe mana utilizatorilor, dar nu chiar atat de devreme. Iubit de unii utilizatori si urat de altii, UPS a demonstrat ca poate face si treaba buna, nu doar pierde pachete importante. Va reamintim ca este vorba despre primul smartphone cu touchscreen si tastatura QWERTY care ruleaza OS-ul Google Android, T-Mobile G1.

Stim ca au existat pana acum 1.5 milioane de precomenzi, punandu-i pe cei de la T-Mobile intr-o situatie destul de dificila si generand o problema de stoc, in cazul acestui "Google Phone". Majoritatea terminalelor vor fi livrate fie catre finalul lui octombrie, fie in noiembrie, in functie de data cand a fost facuta comanda si zona unde va aflati.

Sursa: Ryantwopointoh

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×