Kim Dotcom lansează MegaChat, un serviciu criptat de apelare video și un "Skype Killer"

735 ori
<b>Kim Dotcom lansează MegaChat, un serviciu criptat de apelare video și un "Skype Killer"</b>Kim Dotcom a lansat astăzi MegaChat, un serviciu criptat de apelare video, care se vrea a fi un "Skype Killer". Produsul se afla în dezvoltare de mai bine de un an, iar funcțiile sale sunt destul de modeste. &nbsp; Printre ele se număra apelare video...

Kim Dotcom a lansat astăzi MegaChat, un serviciu criptat de apelare video, care se vrea a fi un "Skype Killer". Produsul se afla în dezvoltare de mai bine de un an, iar funcțiile sale sunt destul de modeste.

Printre ele se număra apelare video și audio, dar fondatorul Mega afirmă că pe viitor vor exista și funcții de mesagerie text și videoconferințe. Iată cum funcționează MegaChat: trebuie să aveți un cont Mega, apoi să vă logați pe web și să apăsați iconul Conversations din stânga. Contactele apelate vor trebui să abia propriile conturi Mega și odată ce ați realizat câteva apeluri, veți vedea și un istoric în dreapta ecranului.

Rețineți și că MegaChat e complet gratuit, iar Kim Dotcom promite o securizare mult mai bună decât în cazul Skype sau Google Hangouts. Kim Dotcom a devenit celebru atât pentru că e un jucător Call of Duty foarte bun, cât și pentru vechiul serviciul de partajare a fișierelor Mega Upload. MegaChat face parte din oferta Mega și este deocamdată în beta public, funcțiile sale urmând a fi testate în următoarele luni.

Vă puteți loga aici și crea un profil gratuit pentru a testa MegaChat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×