Microsoft ar lucra la un hibrid laptop/telefon, cu tastatura QWERTY landscape

637 ori
<b>Microsoft ar lucra la un hibrid laptop/telefon, cu tastatura QWERTY landscape</b>Microsoft nu a lansat vreun telefon sau tableta în cadrul evenimentului Windows 10 de ieri, dar asta nu înseamnă că în laboratoarele lor nu se afla terminale interesante. Aparent va trebui să așteptăm până în aprilie pentru a vedea un nou...

Microsoft nu a lansat vreun telefon sau tableta în cadrul evenimentului Windows 10 de ieri, dar asta nu înseamnă că în laboratoarele lor nu se afla terminale interesante. Aparent va trebui să așteptăm până în aprilie pentru a vedea un nou Lumia, sau chiar mai târziu, dar azi avem detalii despre un hibrid interesant de la Microsoft.

Se pare că firma din Redmond ar lucra la un terminal care îmbina ideea unui smartphone high end cu cea a unui laptop cu tastatura în landscape. Acesta va fi un model clamshell, cu un ecran special pentru notificări în zona din spate, iar speculațiile afirmă chiar că ecranul ar putea fi rotativ și va putea fi întors la 180 de grade dacă e cazul. Ideea unui telefon cu tastatura QWERTY e riscantă, mai ales că nu toată lumea e BlackBerry, pentru a avea inspirația necesară realizării unui astfel de handset.

Publicul strâmbă din nas la vederea unor terminale mobile moderne și groase, de aceea MS va trebui să aibă grijă la implementarea tastaturii și a ecranului (posibil) rotativ. Dacă mă întrebați pe mine mai degrabă aș vedea HTC sau Lenovo lansând un produs de genul, deși și Nokia are o experiență excelentă în realizarea unor mecanisme glisante și clapete, iar invențiile sale sunt folosite de Microsoft fără probleme.

Credeți că vom vedea un astfel de model cu Windows 10 la bord?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×