Kyocera cumpara sectiunea mobila a celor de la Sanyo

1.574 ori
<b>Kyocera cumpara sectiunea mobila a celor de la Sanyo</b>Ieri Kyocera a anuntat intr-un comunicat de presa cumpararea sectiunii mobile a celor de la Sanyo la pretul de 375 de milioane de dolari. In SUA majoritatea terminalelor Kyocera sunt vandute in reteaua Virgin Mobile, in vreme ce Sanyo isi vinde produsele...

Ieri Kyocera a anuntat intr-un comunicat de presa cumpararea sectiunii mobile a celor de la Sanyo la pretul de 375 de milioane de dolari.

In SUA majoritatea terminalelor Kyocera sunt vandute in reteaua Virgin Mobile, in vreme ce Sanyo isi vinde produsele de obicei prin Sprint. Ambii producatori de handseturi creeaza terminale si pentru piata japoneza, iar Kyocera spera ca tranzactia ii va creste rata de penetrare a pietei din SUA, dar si a restului pietelor. Toti cei 2000 de angajati Sanyo vor primi posturi la Kyocera, iar producatorul va lansa in continuare terminale sub brandul Sanyo.

Tranzactia va fi finalizata la data de 1 aprilie 2008, inceputul anului fiscal pentru ambele companii. Desi data incheierii acordului ne duce cu gandul la o gluma, de data aceasta nu avem de-a face cu una, mai ales ca am putea asista la nasterea unui competitor de marca pentru marii jucatori ai pietei mobile. Telefoanele Sanyo si Kyocera nu au atins inca popularitatea celor de la Samsung sau LG, dar o alianta intre branduri si companii reprezinta un pas in plus catre succes.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×