Willcom are in oferta sa 2 terminale atractive

1.610 ori
<b>Willcom are in oferta sa 2 terminale atractive</b>Operatorul Willcom, cu o oferta bogata pentru Japonia include acum 2 noi handseturi candybar&nbsp; pe lista sa, Kyocera WX330K (sau Honey Bee) si X Plate. Primul terminal masoara doar 42 x 120 x 9.9 mm si este disponibil in numeroase variante de culoare,...

Operatorul Willcom, cu o oferta bogata pentru Japonia include acum 2 noi handseturi candybar  pe lista sa, Kyocera WX330K (sau Honey Bee) si X Plate.

Primul terminal masoara doar 42 x 120 x 9.9 mm si este disponibil in numeroase variante de culoare, incluzand pe lista de specificatii tehnice un display QVGA cu diagonala de 2 inch. Pe langa acesta, handsetul include browserul Opera 7.2, suport pentru conectivitate infrarosu si un buton "Apelare" mai mult decat inedit. X Plate este un telefon de 64 de grame, o jucarie sofisticata care este dotata cu un display LCD cu diagonala de 1.8 inch si soseste cu suport Flash si Java.

Kyocera X Plate

Cele 2 telefoane sunt disponibile doar in tarile asiatice, in special in Japonia, iar daca aruncam o privire pe blogurile americane de tech, putem vedea ca publicul de peste Ocean este tentat de astfel de oferte. Intre timp, romanii beneficiaza foarte usor de terminale produse in China, poate pentru ca suntem o piata deschisa in general produselor chinezesti. Astfel, in timp ce fanii Kyocera din SUA se multumesc cu imagini, utilizatorii romani pot comanda un astfel de terminal prin intermediul diverselor companii intermediare din zona.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×