Kyocera dezvoltă smartphone-uri cu ecran din cristal de safir

Autor:  | Publicat în:  Kyocera 780 ori
<b>Kyocera dezvoltă smartphone-uri cu ecran din cristal de safir</b>Cei de la CNET au aflat de la o sursă apropiată de producătorii de telefoane din Asia că firma Kyocera dezvoltă un smartphone cu ecran din cristal de safir. E interesant să aflăm acest lucru după ce am descoperit că Apple și-a asigurat monopolul...

Cei de la CNET au aflat de la o sursă apropiată de producătorii de telefoane din Asia că firma Kyocera dezvoltă un smartphone cu ecran din cristal de safir. E interesant să aflăm acest lucru după ce am descoperit că Apple și-a asigurat monopolul asupra fabricilor de cristal de safir pe următorii câțiva ani.

Kyocera este o firmă japoneză care se remarcă prin handseturi ultrarezistente. Ca dovadă cu privire la noul lor smartphone există un clip YouTube postat de un utilizator numit "Randy Katz", în care acesta testează ecranul din cristal de safir atașat unei carcase ce aduce cu cea a unui smartphone. E vorba despre teste de rezistență evident, iar panoul face față cu brio. Sticlă specială de la Kyocera a rezistat la zgârieturi ceva mai dure decât de obicei, cu o piatră ascuțită și a supraviețuit și când terminalul a fost scăpat pe jos, pe o piatră.

Safirul produs sintetic a impresionat plăcut specialiștii, prin rezistența să deosebită. Aparent acest material e deja folosit în tehnologia aerospațială, militară și medicală, în special pentru lasere, ferestre protectoare și lentile specializate. iPhone 6 e probabil modelul cel mai celebru pe care va ajunge tehnologia. Cei de la Corning au atacat acest produs, afirmând că sticla de safir e mai scumpă, mai grea și mai poluanta decât Gorilla Glass.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×