Kyocera Echo, telefonul cu două ecrane este și indestructibil, se pare (Video)

1.774 ori
<b>Kyocera Echo, telefonul cu două ecrane este și indestructibil, se pare (Video)</b>Kyocera Echo a făcut furori în special datorită designului său neobișnuit, ce implică două ecrane touch care se completează la perfecție. Ei bine, iată că acum modelul Android mare are un motiv să își merită faima: este foarte rezistent la...

Kyocera Echo a făcut furori în special datorită designului său neobișnuit, ce implică două ecrane touch care se completează la perfecție. Ei bine, iată că acum modelul Android mare are un motiv să își merită faima: este foarte rezistent la șocuri și tot soiul de intemperii.

Producătorul acestui smartphone dual display a decis să realizeze un clip în care să ne prezinte cât de rezistent este terminalul. Astfel, îl vedem scăpat și lovit de câteva ori, fără consecințe vizibile și mai aflăm că mecanismul său glisant a fost închis și deschis de 100.000 de ori pentru testarea anduranței. Rezultatul? Nici o singură problemă a balamalei fabricată din "super cupru indestructibil".

Ecranele touch de pe Kyocera Echo folosesc tehnologia Corning Gorilla Glass, pentru protecție împotriva zgârieturilor, scăpărilor și loviturilor. Trebuie să recunoaștem că producătorul lui Echo se pricepe la marketing, deoarece ne convinge de cât de dur este acest telefon folosind un copil inocent și o femeie frumoasă. Cine nu i-ar crede?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×