Kyocera Echo, un telefon Android cu "2 ecrane touch la prețul unuia" (Video)

3.544 ori
<b>Kyocera Echo, un telefon Android cu "2 ecrane touch la prețul unuia" (Video)</b>Kyocera Echo este un telefon dual screen, care recent a fost analizat în detaliu de către cei de la Engadget. Cu această ocazie, aflăm mai multe despre acest terminal Android inedit, care folosește două ecrane de 3.5 inchi și un mecanism glisant...

Kyocera Echo este un telefon dual screen, care recent a fost analizat în detaliu de către cei de la Engadget. Cu această ocazie, aflăm mai multe despre acest terminal Android inedit, care folosește două ecrane de 3.5 inchi și un mecanism glisant original.

Din start, cei care au testat telefonul au remarcat faptul că acesta este unul dintre cele mai groase handseturi moderne, tribut plătit modalității de dispunere a celor două ecrane. Dacă sunteți în căutarea unui smartphone arătos, acesta nu este cazul, Kyocera Echo axându-se mai degrabă pe funcționalitate, decât pe look.

Interesant e faptul că terminalul nu este extrem de greu, având în vedere dimensiunile sale. Mecanismul glisant pe care îl vedeți în imagine este unul în curs de brevetare, deci mai nou și original de atât nu se poate. Trecând la software, Echo rulează Android 2.2, într-o variantă necustomizata de către operatori sau producătorul telefonului, deci vești bune pentru fanii variantei stock a OS-ului.

Kyocera Echo, un telefon Android cu "2 ecrane touch la prețul unuia" (Video)

în ce privește hardware-ul, acest model Kyocera folosește un CPU de 1 GHz (Qualcomm QSD 8650 Snapdragon), 1GB ROM, 512MB RAM și suportă conectivitate WiFi, 3G și Bluetooth. Așteptăm și o actualizare Gingerbread pe acest handset, care va sosi cel mai probabil în vară, sau în cel rău caz în toamnă. O alte funcție originală la acest model este Simul-Tasl, care vă permite să utilizați cele două ecrane drept unul singur. în plus, există și o metodă inedită de multitasking, care vă permite să realizați web browsing pe unul din ecrane și spre exemplu să vizionați un clip YouTube pe celălalt, simultan.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×