Windows 7 și Symbian pe același telefon, produs de Fujitsu; iată modelul dual boot al japonezilor!

Autor:  | Publicat în:  Fujitsu 1.940 ori
<b>Windows 7 și Symbian pe același telefon, produs de Fujitsu; iată modelul dual boot al japonezilor!</b>în ciuda recentelor cataclisme, Japonia nu se oprește din inovații, lucru dovedit de acest telefon dual boot, pe care îl puteți admira mai jos. El rulează Windows 7 și nu, nu este o greșeală de scriere, este chiar vorba despre faimosul OS...

în ciuda recentelor cataclisme, Japonia nu se oprește din inovații, lucru dovedit de acest telefon dual boot, pe care îl puteți admira mai jos. El rulează Windows 7 și nu, nu este o greșeală de scriere, este chiar vorba despre faimosul OS desktop, care și-a croit drum și pe unele tablete. De parcă asta nu ar fi de ajuns, smartphone-ul vine și cu Symbian la bord.

Dezvoltat în colaborare de Fujitsu și operatorul japonez NTT DoCoMo, terminalul poartă numele de LOOX F-07C și vine cu o tastatură QWERTY glisantă. Specificațiile sale includ și un display touch de 4 inchi și rezoluție de 1024 x 600 pixeli, plus un procesor Intel Atom și SSD de 32GB. Deocamdată prețul acestui model este necunoscut, dar bănuim că va fi destul de mare, având în vedere taxele de licențiere pentru Windows 7.

Dacă sistemul de operare a sosit pe tablete cu procesoare de 1 GHz și pe acest model, de ce nu îl găsim și pe smartphone-uri dual core, cel puțin sub forma unui port? Ne vom mulțumi doar cu Windows Phone 7?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×