Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro II aka Mango Își face apariția În noi imagini

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 2.467 ori
<b>Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro II aka Mango Își face apariția În noi imagini</b>Probabil telefonul cu numele cel mai lung pe care l-am văzut vreodată, Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro II a fost recent descoperit pe web într-o nouă serie de imagini. Cunoscut și sub numele de cod Mango, acesta este succesorul lui Xperia X10 Mini...

Probabil telefonul cu numele cel mai lung pe care l-am văzut vreodată, Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro II a fost recent descoperit pe web într-o nouă serie de imagini. Cunoscut și sub numele de cod Mango, acesta este succesorul lui Xperia X10 Mini Pro și mai jos aflăm și lista de specificații pentru acest model.

Terminalul rulează Android 2.3 și folosește un procesor Snapdragon de 1 GHz, plus un GPU Adreno 205 pentru o grafică de calitate. Display-ul sau are o diagonală de 3 inchi și suportă o rezoluție de 320 x 480 pixeli. Handsetul folosește o tastatură QWERTY glisantă și mai încorporează și o cameră de 5 megapixeli, cu suport pentru captură video 720p.

Observați și prezența celor două taste touch (Search și Menu) în partea frontală a terminalului, plus butonul fizic Home. Cu Android 2.3 la bord și cu astfel de specifcatii de nivel mediu acum, în comparație cu modelele dual core, acest telefon ar putea fi un hit, mai ales la prețul potrivit.

Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro II aka Mango Își face apariția În noi imagini

Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro II aka Mango Își face apariția În noi imagini

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×