Kyocera va aduce un smartphone cu încărcare solară la MWC 2015

Autor:  | Publicat în:  Kyocera 377 ori
<b>Kyocera va aduce un smartphone cu încărcare solară la MWC 2015</b>Kyocera se număra printre companiile care vor fi prezente cu produse noi la MWC 2015, printre ele număr&acirc;ndu-se şi un smartphone cu &icirc;ncărcare solară. E vorba despre un prototip deocamdată, unul care va fi şi rezistent la apă şi praf....

Kyocera se număra printre companiile care vor fi prezente cu produse noi la MWC 2015, printre ele numărându-se şi un smartphone cu încărcare solară. E vorba despre un prototip deocamdată, unul care va fi şi rezistent la apă şi praf.

Încărcarea pe bază de energie solară nu este chiar o noutate pentru telefoane, dar de obicei e prezentă în acest domeniu sub formă de huse destul de groase cu panouri solare integrate. Kyocera prefera totuşi să integreze panourile pe telefon şi nu în zona din spate, ci chiar pe display. Firma asiatică va folosi un panou Wypsis Crystal pentru acest scop.

Produs de către firmă SunPartner Technologies, panoul va fi plasat sub touchscreen şi nu va scădea precizia inputului touch. În plus, el va fi în proporţie de 90% transparent, deci nu va afecta vizibilitatea ecranului. Rămâne totuşi de văzut dacă rezultatul final va arăta la fel de bine pe cât sună conceptul ideii. Kyocera va prezenta practic un telefon Torque modificat la MWC, cu panoul Wypsis la bord.

SunPartner îşi poate integra aceste mecanisme de încărcare solară şi pe tablete, ceasuri şi chiar laptopuri.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×