Samsung Galaxy Tab S2 (SM-T815), în varianta de 9.7 inch ni se dezvăluie prin intermediul GFXBench

Autor:  | Publicat în:  Samsung 355 ori
<b>Samsung Galaxy Tab S2 (SM-T815), în varianta de 9.7 inch ni se dezvăluie prin intermediul GFXBench</b>După c&acirc;teva zvonuri referitoare la faptul că sud-coreenii de la Samsung ne pregătesc deja noua generație de tablete Tab S, iată că astăzi prin intermediul testului benchmark GFXBench aflăm c&acirc;teva dintre specificațiile ce vor fi...

După câteva zvonuri referitoare la faptul că sud-coreenii de la Samsung ne pregătesc deja noua generație de tablete Tab S, iată că astăzi prin intermediul testului benchmark GFXBench aflăm câteva dintre specificațiile ce vor fi regăsite pe modeluL SM-T815, mai exact pe varianta de 9.7 inch.

Remarcăm prezența unui display de 9.7 inch cu rezoluție 2048 x 1536 pixeli, a unui procesor Exynos 5 octa-core de 1.9 GHz bazat pe arhitectura big.LITTLE, cât și a unui chip grafic ARM Mali-T760 MP6 hexa-core. La interior se află și 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare și suport GPS.

Totodată, se pare că tableta va sosi cu un senzor foto principală de 8 megapixeli, o cameră frontală de 2 megapixeli, conectivitate 4G LTE, WiFi și sistemul de operare Android 5.0.2 Lollipop însoțit de interfața TouchWiz.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×