La începutul lui februarie 2018, Android Oreo se găsește pe 1.1% din telefoanele Android de pe piață

1.027 ori
<b>La începutul lui februarie 2018, Android Oreo se găsește pe 1.1% din telefoanele Android de pe piață</b>Pentru că am intrat în luna februarie este vremea să aflăm și cum se prezintă raportul Google cu privire la distribuția versiunilor Android la nivel global. Cum Oreo este ultimul release, ne interesează să aflăm cât de multe telefoane rulează

Ne aflăm la începutul lunii februarie și asta înseamnă că este momentul ca Google să prezinte și raportul lunar cu privire la distribuția versiunilor Android la nivel global. După cum suntem informați, aceste date au fost adunate pe parcursul unei perioade de 7 zile ce a luat sfârșit la data de 5 februarie. Ne interesează în mod special cum se prezintă Oreo la capitolul distribuție, dar aruncăm o privire și asupra celorlalte release-uri.

Android Februarie 2018

După cum se poate vedea, Android Oreo este prezent pe 1.1% din totalul smartphone-urilor Android active la nivel global, un procent dezamăgitor ținând cont de faptul că acest release debuta oficial către publicul larg pe data de 21 august. Au trecut luni bune de la acel moment și producătorii din zona smartphone nu par a fi dornici să aducă cât mai repede această versiune pe telefoanele din gamă.

HMD Global este însă un exemplu bun de dat alături de Sony, companii ce au adus Oreo pe o bună parte din telefoanele pe care le comercializează. Samsung ar urma să aducă Android 8.0 abia de la sfârșitul lunii pe unele modele, dar abia prin vară vom regăsi software-ul și pe terminale mid-range. Revenind la grafic, observăm că Nougat este prezent pe 28.5% din dispozitive, iar Marshmallow pe 28.1% din handset-urile Android active.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×