Android Oreo ajunge pe mai multe telefoane în aprilie; Iată cum se prezintă graficul distribuției în această lună

1.090 ori
<b>Android Oreo ajunge pe mai multe telefoane în aprilie; Iată cum se prezintă graficul distribuției în această lună</b>Aproape în fiecare lună cei de la Google prezintă un grafic al distribuției Android la nivel global, tabel din care aflăm cât de mult a fost adoptat un anume release. La ora actuală ne interesează în mod special cum se prezintă Android Oreo la acest

Cu toate că a trecut aproape un an de la debutul comercial al lui Android Oreo, avem în continuare un număr foarte mic de terminale ce rulează acest OS. E drept că unii producători precum Sony, Asus și Nokia s-au mișcat rapid atunci când a venit vorba despre actualizarea la cel mai nou release, dar companii precum Samsung sau LG nu s-au grăbit să aducă update-ul.

Android Oreo

Astăzi aflăm cum se prezintă situația în universul Android prin intermediul unui grafic pe luna aprilie dezvăluit de către Google. După cum se poate remarca, Android Oreo este prezent acum pe 4.6% din totalul terminalelor Android active la nivel global, fiind vorba despre o creștere semnificativă dacă comparăm situația din februarie când procentul era de doar 1.1%.

Și Android Nougat (7.0 și 7.1) a înregistrat o creștere de la 28.5% în februarie la 30.8% acum în aprilie. În cazul lui Android Marshmallow s-a remarcat o scădere a prezenței pe piață, de la 28.1% în februarie la 26% în Aprilie. Revenind totuși la Oreo, faptul că aproape la un an de la debutul său către public este prezent pe doar 5% din smartphone-urile Android active la nivel global, este o adevărată dezamăgire.

Pe deasupra, ne pregătim deja de lansarea lui Android 9.0..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×