Seria de flagship-uri Samsung Galaxy S s-ar putea redenumi de la anul; Se adoptă forma Galaxy X (Zvon)

1.256 ori
<b>Seria de flagship-uri Samsung Galaxy S s-ar putea redenumi de la anul; Se adoptă forma Galaxy X (Zvon)</b>Denumirea Galaxy X am asociat-o până acum acelui smartphone pliabil al sud-coreenilor care urmează a fi lansat anul viitor, dar se pare că ne-am putea înșela. Zvonuri ajunse online indică faptul că sud-coreenii au în plan să folosească această

E drept că până în acest moment am asociat denumirea "Galaxy X" acelui smartphone pliabil pe care sud-coreenii îl tot amână, dar într-un final s-ar putea ca numele să fie purtat de o întreagă serie de terminale. Se menționează faptul că din 2019 cei de la Samsung vor renunța la denumirea Galaxy S în favoarea numelui Galaxy X - an în care ar fi trebuit să vedem lansate terminale precum Galaxy S10 și Galaxy S10+.

Motivul redenumirii la care ne putem gândi din start pare a fi dorința Samsung de a rivaliza mai îndeaproape cu Apple și totodată cu seria iPhone X care în acest an va primi noi modele. În cazul se optează pentru această decizie, atunci la anul vom întâlni la vânzare handset-uri precum Galaxy X și Galaxy X+, dar și un phablet Galaxy Note X.

Totuși, tratăm această informație cu o doză de rezervare, asta cel puțin până când nu vedem ceva trademark-uri și alte indicii mai serioase. În altă ordine de idei, Samsung se pregătește temeinic în acest moment pentru evenimentul din Barcelona programat pentru 25 februarie, acolo unde va debuta duo-ul Galaxy S9 și S9+.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×