La pescuit de pesti Orange

2.471 ori
<b>La pescuit de pesti Orange</b>In urma cu cateva zile, clienti ai operatorului Orange Romania au primit o serie de SMS-uri cu numar ascuns, care semnala primirea unui bonus si ii rugau sa acceseze o anumita adresa web. Este vorba despre o tentativa de furt de date personale cunoscuta...

In urma cu cateva zile, clienti ai operatorului Orange Romania au primit o serie de SMS-uri cu numar ascuns, care semnala primirea unui bonus si ii rugau sa acceseze o anumita adresa web. Este vorba despre o tentativa de furt de date personale cunoscuta drept "phishing".

Clientii Orange Romania trebuiau sa acceseze contul Web Care, dar adresa la care erau trimisi de catre SMS-ul misteros nu era cea reala. Pagina web semana extrem de mult cu cea originala pusa la dispozitie de Orange Romania, pacalind astfel cu usurinta abonatii. Orange Web Care este un serviciu care va permite sa va administrati contul, modificandu-va planul tarifar sau activandu-va optiunile dorite (voce, SMS, MMS, date mobile).

De asemenea prin intermediul Web Care va puteti reincarca contul PrePay sau cere detalii despre factura, avand optiunea de a plati abonamentul prin intermediul cardului online. Orange a luat imediat masuri impotriva acestei fraude, blocand toate variantele ilegale ale site-ului oficial.

Reprezentantii companiei mentioneaza ca niciodata nu vor solicita abonatilor prin SMS, e-mail-uri, scrisori sau apeluri sa dezvaluie informatii personale cum ar fi parole ale diferitelor conturi, PIN-uri, etc. De asemenea Orange a trimis tuturor abonatilor sau posesorilor de cartele PrePay un SMS care ii avertiza in legatura cu frauda produsa si ii directiona catre o adresa care le explica situatia: http://www.orange.ro/about/fraud-ro.html)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×