Nokia X6 (2018) va fi disponibil şi internaţional până la urmă, în ciuda zvonurilor

1.533 ori
<b>Nokia X6 (2018) va fi disponibil şi internaţional până la urmă, în ciuda zvonurilor</b>Deși câteva zvonuri din ultima vreme ne-au indicat faptul că Nokia X6 (2018) nu va părăsi China, iată că acum apar ceva speranțe cu privire la o lansare internațională. Vă reamintim că telefonul de față s-a lansat în urmă cu doar două zile

Nokia X6 (2018) a fost prezentat oficial cu câteva zile în urmă şi deja aveam zvonuri mai mult sau mai puţin pozive despre el. În prima fază se discuta despre faptul că terminalul ar putea rămâne cantonat doar în China, dar mai nou se pare că ar fi gata şi pentru un debut internaţional.

E drept că HMD Global nu a oferit nici un detaliu despre disponibilitatea internaţională a produsului, acest fapt cauzând de altfel apariţia zvonurilor despre un debut localizat. La puţin timp după lansare a apărut în scăpări încă o versiune a acestui device, ducându-ne cu gândul la un model global. Apoi iarăşi am primit veşti proaste, un oficial HMD afirmând că noul X6 este exclusiv pentru China.

Şi printr-un plot twist suprem, HMD pare a se fi răzgândit şi are de gând să întrebe publicul dacă îl vrea internaţional sau nu. Spunem asta judecând după postarea lui Juho Sarvikas, CPO al companiei, care a pornit un sondaj pe Twitter, întrebând fanii dacă telefonul merită un debut global. Sondajul e în plină desfăşurare, iar rezultatele nu sunt finale.

Peste 8000 de voturi au fost acordate şi cred că oficialul nu şi-ar fi dat silinţa să mai organizeze un sondaj de gen dacă nu avea şi intenţii de lansare globală. Ceva de gen am văzut şi la primul Nokia 6, care iniţial trebuia să rămână în China, dar ulterior a ajuns şi în alte ţări. Vă reamintesc că Nokia X6 (2018) este o noutate în portofoliul HMD, prin cantitatea de sticlă folosită pentru carcasă, bretonul ecranului şi abordarea de design.

Dotările îl pun la bătaie cu ASUS ZenFone 5 şi Huawei P20, ceea ce nu e rău deloc, mai ales la un preţ de câteva sute de euro.

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×