Samsung Galaxy S8 cu Windows 10 Mobile?! Aparent există un astfel de terminal, dacă ne luăm după aceste fotografii

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.026 ori
<b>Samsung Galaxy S8 cu Windows 10 Mobile?! Aparent există un astfel de terminal, dacă ne luăm după aceste fotografii</b>O ediție cu Windows 10 Mobile destinată lui Samsung Galaxy S8 pare puțin probabilă, dar astăzi vedem o serie de fotografii cu terminalul 'rulând' acest sistem de operare. La prima vedere pare că avem de-a face cu niște capturi de ecran, iar în plus

Sunt primul care va striga "fake" în cazul unor fotografii precum cele de mai jos, dar totuşi să luăm această posibilitate în calcul. La urma urmei Microsoft e prima companie care a anunţat un "Microsoft Edition" pentru Galaxy S8 imediat după lansarea sa. Ce vedem aici pare a fi un Samsung Galaxy S8 cu Windows 10 Mobile la bord, dar hai să analizăm toate faţetele situaţiei întâi.

Samsung Galaxy S8 Windows 10 Mobile

Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition vine la pachet cu aplicaţii Office, OneDrive, Cortanta, Skype, dar tot rulează Android. Microsoft îl vinde în magazinele proprii şi online totuşi. În trecut mai degrabă HTC decât Samsung lansa variante Windows Phone/Mobile ale flagship-urilor, dar până şi taiwanezii au renunţat la experimente de gen. Marea problemă pe care o am cu aceste capturi e ca o parte din imagine se pierde/deformează atunci când ajunge la porţiunile curbate.

Samsung Galaxy S8 Windows 10 Mobile

În plus, acea bară Edge apărută identic ca la Android mi se pare bizară. Nu pot să nu mă întreb cum rămâne cu Bixby în această ecuaţie. Ca să nu mai vorbim despre implicaţiile rulării lui Windows 10 Mobile pe un terminal cu Snapdragon 835. Acesta ar fi doar începutul pentru că şi Windows 10 full în varianta ARM se pregăteşte să debuteze pe tablete şi laptopuri cu Snapdragon 835 spre final de an.

Samsung Galaxy S8 Windows 10 Mobile

Cert e că ultima oară când am văzut un telefon aşa puternic cu Windows 10 Mobile la bord era în 2015 şi şansele sunt mari să fie un fake, sau poate doar o portare în joacă a unui developer.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×