Samsung Galaxy Stellar 2 este un concept de smartphone entry-level cu dotări peste medie; îl vedem prezentat în imagini

3.824 ori
<b>Samsung Galaxy Stellar 2 este un concept de smartphone entry-level cu dotări peste medie; îl vedem prezentat în imagini</b>Din partea unui designer de care nu am mai auzit până acum și anume Toooajk vedem astăzi o serie de imagini concept pentru un smartphone intitulat Samsung Galaxy Stellar 2. Acesta se vrea a fi un midrange cu preț foarte mic, model ce nu arată

Lasăm puțin deoparte zvonurile despre Samsung Galaxy Note 8 și ne concentrăm atenția asupra unui terminal concept pe care sud-coreenii l-ar putea aduce în portofoliu pe viitor. Acest concept numit Samsung Galaxy Stellar 2 este creat de către designer-ul numit Toooajk și la prima vedere trebuie să spunem că handset-ul nu arată rău ținând cont de zona din care face parte. Poate doar ceva schimbări la zona camerei foto de pe spate și totul este acceptabil.

Samsung Galaxy Stellar 2

Artistul grafic și-a imaginat aici un telefon foarte compact cu display HD de 4.5 inch ce ar putea sosi drept succesor pentru Galaxy Stellar - produs comercializat în 2012 prin intermediul Verizon. Sunt date aici și câteva dotări posibile, printre acestea numărându-se un procesor Snapdragon 626, 2.5 GB memorie RAM, o cameră frontală de 1.2 megapixeli și un senzor foto principal de 5 megapixeli cu bliț LED.

La interior s-ar afla și o baterie generoasă de 3500 mAh cu suport pentru Quick Charge 2.0 și 32 GB de stocare + slot microSD. În ciuda faptului că avem de-a face doar cu un concept, artistul nu ezistă să dea un preț posibil de doar 102 dolari pentru acest smartphone. Slabe șanse totuși să se întâmple astfel ținând cont de prețurile practicate de către sud-coreeni. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×