Bateria lui Samsung Galaxy Note 9 este complet sigură, ne asigură CEO-ul Samsung Mobile

1.199 ori
<b>Bateria lui Samsung Galaxy Note 9 este complet sigură, ne asigură CEO-ul Samsung Mobile</b>Am început să ne învăţăm să fim răsfăţaţi de producătorii de smartphone-uri cu baterii destul de generoase, dar mai ţine cineva minte când Samsung făcea experimente cu un nou tip de baterie pe Galaxy Note 7? Atunci lucrurile nu au ieşit deloc bine şi s-a

Am început să ne învăţăm să fim răsfăţaţi de producătorii de smartphone-uri cu baterii destul de generoase, dar mai ţine cineva minte când Samsung făcea experimente cu un nou tip de baterie pe Galaxy Note 7? Atunci lucrurile nu au ieşit deloc bine şi s-a ajuns chiar la unităţi ale telefonului care au explodat. Acum la 2 ani distanţă, Samsung ne asigura că la Note 9 nu e nici vorbă de aşa ceva.

Samsung s-a revanşat din plin după fiasco-ul Note 7, vânzând foarte multe unităţi S7 în 2016 în compensare şi lansând un Galaxy S8 excelent după, apoi şi un Note 8 solid. Un lucru bun după problemele lui Note 7 e că TOŢI producătorii de telefoane au făcut procesul de control al calităţii bateriei mai strict. Samsung a creat chiar o sumedenie de procese noi de test pentru a se asigura că o baterie nu va exploda sau lua foc, nici măcar când e găurită sau când se încinge foarte mult. A creat și o unitate nouă cu ingineri care verifica totul temeinic.

Bateria lui Samsung Galaxy Note 9

În ultimele zile tot mai multă lume şi-a exprimat îngrijorarea online ca nu cumva Note 9 şi bateria sa revoluţionară să pună iar probleme. CEO-ul Samsung Mobile, DJ Koh linişteşte pe toată lumea şi asigură că inginerii Samsung sunt încrezători că securitatea bateriei lui Note 9 este excelentă. Aceasta este cea mai generoasă baterie pusă de Samsung vreodată pe un telefon şi aşteptam să vedem dacă chiar livrează conform promisiunii de a depăşi o zi de utilizare.

Vă reamintesc că Note 9 începe să se vândă de pe 24 august şi are preţuri de la 4.699 lei în sus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×