Telefonul concept Sony Ericsson K1i

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 3.469 ori
<b>Telefonul concept Sony Ericsson K1i</b>Un user de pe comunitatea virtuala a site-ului Esato a postat un concept destul de inedit de telefon Sony Ericsson, numit K1i, pe care-l puteti admira in imaginea urmatoare: Vom vedea oare vreodata un astfel de terminal in magazine? Poate doar in visele...

Un user de pe comunitatea virtuala a site-ului Esato a postat un concept destul de inedit de telefon Sony Ericsson, numit K1i, pe care-l puteti admira in imaginea urmatoare:

Vom vedea oare vreodata un astfel de terminal in magazine? Poate doar in visele celui mai "geek" fan al telefoniei mobile... Ca de obicei conceptul "bate" designurile reale, iar acest terminal este cel mai bun exemplu, incluzand si o lista de feature-uri cel putin decenta. Printre dotarile telefonului concept K1i se afla si Best Pick si blitzul Xenon, dar si un display de tip touchscreen cu 16 milioane de culori si o diagonala de 3.0 inch.

De asemenea, noul Sony Ericsson, in varianta sa falsa si imaginara suporta conectivitate HSDPA (3.6 Mbps), EDGE, Bluetooth 2.0 cu A2DP si WiFi 802.11 b/g. Bateria terminalului rezista 9 ore in modul convorbire si 400 de ore in standby. Handsetul fictiv introduce un touchscreen performant in lumea Sony Ericsson si se pare ca terminalul din imaginea de mai sus este in mod clar un cameraphone, din populara linie Cybershot.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×