Lansarea asistentului vocal Bixby este încă o dată amânată; AI-ul ar avea probleme cu înțelegerea gramaticii engleze

1.077 ori
<b>Lansarea asistentului vocal Bixby este încă o dată amânată; AI-ul ar avea probleme cu înțelegerea gramaticii engleze</b>Încă de la evenimentul de lansare pe plan local al lui Samsung Galaxy S8 am aflat că terminalul nu va putea beneficia de asistentul vocal Bixby, acesta urmând a sosi ulterior prin intermediul unui update software. S-a vehiculat că această actualizare este

Flagship-urile Samsung Galaxy S8 și S8+ au debutat pe piață cu o mare lipsă și anume asistentul vocal Bixby pe care compania l-a tot lăudat pe scenă odată cu prezentarea oficială. La evenimentul de lansare pe plan local am descoperit această informație și cu toate că ulterior au apărut vești cu privire la faptul că funcția de comenzi vocale va fi activată până la sfârșitul lunii aprilie în mai toate regiunile, acest lucru nu s-a înfăptuit.

Doar sud-coreenii se pot bucura de această caracterstică la ora actuală, asta după ce un update era distribuit la începutul lunii mai de către companie. Astăzi aflăm prin intermediul unui raport marca Wall Street Journal de ce lansarea lui Bixby mai bifează încă o amânare.

Ei bine, se pare că asistentul vocal are ceva probleme în înțelegerea gramaticii și a sintaxelor din engleză, motiv pentru care Samsung a decis să nu lanseze produsul în acest stadiu neșlefuit. În acest moment compania ar testa funcția de comenzi vocale în SUA cu scopul de pregăti lansarea. 

Cât de curând se va întampla asta, rămâne de văzut, dar Samsung mai încasează încă o bilă neagră.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×