Samsung afirmă că Bixby nu va fi disponibil la timp pentru debutul comercial al modelelor S8 și S8+

896 ori
<b>Samsung afirmă că Bixby nu va fi disponibil la timp pentru debutul comercial al modelelor S8 și S8+</b>Una dintre funcțiile pe care sud-coreenii de la Samsung au insistat în cadrul prezentării lui Galaxy S8 a fost și asistentul vocal Bixby, software ce rivalizează cu soluția Google numită Assistant. Încă de la evenimentul de lansare din România am văzut că

Sud-coreenii de la Samsung au destinat timp serios prezentării lui Bixby în cadrul evenimentului de lansare global pentru noile terminale Galaxy S8 și S8+, un asistent vocal ce rivalizează cu soluții precum Google Assistant, Siri, Amazon Alexa și Cortana. Încă de la conferința de debut destinată noului flagship de pe plan local am observat că Bixby nu era activat, fiind disponibilă doar acea pagină cu diverse carduri și informații de interes personal.

Nu am putut activa asistentul vocal și se pare că nici măcar debutul comercial nu va aduce acest feature disponibil utilizatorilor care poate au fost atrași de includerea software-ului la pachet. Veste vine din partea publicației online Axios care a primit o declarație oficială de la Samsung. Aceștia din urmă au declarat că asistentul vocal mai necesită unele modificări, urmând ca versiunea actualizată să fie oferită undeva spre sfârșitul acestei primăveri.

Așadar, cel puțin pentru o lună în cel mai bun caz, nu vom putea interacționa vocal cu Bixby, iar butonul dedicat va fi de asemenea inutil - asta dacă nu decidem să asociem acest buton altor funcții după cum v-am arătat aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×