Asistentul virtual Bixby de pe Galaxy S8 ar urma să ofere suport pentru 7-8 limbi de circulaţie internaţională

1.584 ori
<b>Asistentul virtual Bixby de pe Galaxy S8 ar urma să ofere suport pentru 7-8 limbi de circulaţie internaţională</b>Prin intermediul unui nou zvon ajuns în mediul online, s-ar părea că asistentul virtual Bixby de pe viitorul flagship Samsung Galaxy S8 ar urma să ofere suport pentru 8 limbi de circulație internațională. Desigur, printre acestea se va număra și

Samsung are un prim plus legat de asistentul său virtual bazat pe AI. Se pare că Bixby va debuta cu suport pentru 7 sau 8 limbi de circulaţie internaţională, chiar mai multe decât suportă Google Assistant.

La ora actuală, Google Assistant vine cu suport pentru engleză, germana, portugheză în varianta braziliană şi dialectele hindi. Bixby oferă suport pentru engleză, coreaană, chineză, promiţând până la 8 limbi suportate. E foarte posibil ca soluţia Samsung să ajungă pe viitor şi pe televizoare, electrocasnice şi alte terminale interconectate.

Bixby e aşteptat să debuteze odată cu Galaxy S8 la New York pe 29 martie. Asistentul ar urma să opereze în tandem cu camera, realizând căutare vizuală şi recunoasterea  textului. Sud coreenii au investit recent în compania SoundHound, care lucrează la un "Collectiv AI", o platformă care va permite dezvoltatorilor să includă inteligența artificială controlată vocal în orice aplicaţie sau serviciu. Scopul este de a crea rivali pe măsura lui Siri, Cortana şi Google Assistant sau Alexa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×