LG V30 are mari șanse să fie anunțat pe 31 august conform unei invitații ajunse online

1.026 ori
<b>LG V30 are mari șanse să fie anunțat pe 31 august conform unei invitații ajunse online</b>Știam deja faptul că sud-coreenii de la LG Electronics pregătesc un așa numit flagship de toamnă, model cunoscut drept LG V30 care s-a afișat în unele randări pe ici pe colo. Descoperim astăzi o invitație de presă cât se poate de credibilă ce ne

Sud-coreenii de la LG Mobile nu se opresc cu lansările pe acest an și ne pregătesc noi terminale interesante precum flagship-ul LG V30 ce debutează comercial în toamnă. Știam deja că acest dispozitiv ar urma să fie prezentat în cadrul târgului de tehnologie IFA 2017 și iată că astăzi avem și confirmarea ce vine sub forma unei invitații oficiale pe care producătorul a început să o distribuie publicațiilor tech.

LG V30

Imaginea a fost postată de către @evleaks și ne prezintă silueta unui ecran cu raport 18:9 (a lui LG V30 cel mai probabil) unde sunt înscrise datele referitoare la eveniment. Acestea ne dezvăluie că phablet-ul va fi lansat într-o zi de joi pe data de 31 august în Berlin, Germania.

Este vorba despre o conferință pre-IFA și după cum se poate remarca, imaginea de background prezintă forma literei V - semn că într-adevăr este vorba despre succesorul lui V20. Așteptăm telefonul cu display de 6 inch, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835, 4 sau 6 GB RAM și cu o cameră duală pe spate, poate chiar una evoluată în raport cu cea de pe G6.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×