Lansarea lui Pixel 3 ar putea avea loc pe data de 4 octombrie potrivit unei reclame

685 ori
<b>Lansarea lui Pixel 3 ar putea avea loc pe data de 4 octombrie potrivit unei reclame</b>Astăzi iese la iveală prin intermediul unui reclame posibila dată de lansare a terminalelor Pixel 3 și Pixel 3 XL, fiind vorba despre ziua de 4 octombrie. Această dată este preferată de către Google și tot pe 4 octombrie erau dezvăluite

Pe lângă noile modele iPhone ce se vor lansa în toamnă mai avem terminale interesante pe care le așteptăm, printre acestea numărându-se și Pixel 3, respectiv Pixel 3 XL. În tandem cu leak-uri ce constă în randări și fotografii reale ale noilor dispozitive iată că astăzi primim și detalii despre posibila dată de lansare. Este vorba despre ziua de 4 octombrie, dată la care debutau atât primul Pixel în 2016, cât și Pixel 2 anul trecut.

Pixel 3

Detaliul cu privire la ziua lansării vine prin intermediul platformei Famebit deținută de către YouTube unde brandurile lucrează direct cu creatorii de conținut la proiecte și diverse reclame. Aici apare o pagină dedicată lui Pixel 3 în care se menționează data de 4 octombrie drept momentul lansării și informațiile campaniei de promovare desfășurate.

Ținând cont de faptul că și în anii trecuți dispozitivele Google de final de an au debutat fix pe 4 octombrie, mai mult ca sigur așa se va întâmpla și acum în 2018. Din toate leak-urile sosite până acum online știm că telefoanele cele noi vor adopta display-uri generoase, procesoare Snapdragon 845, 4 sau 6 GB de RAM și o singură cameră foto principală.

Ar urma să ofere și încărcare wireless, respectiv scanner de amprente fizic în partea din spate. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×