Lansarea lui Pixel 3 ar putea avea loc pe data de 4 octombrie potrivit unei reclame

Autor:  | Publicat în:  Google 499 ori
<b>Lansarea lui Pixel 3 ar putea avea loc pe data de 4 octombrie potrivit unei reclame</b>Astăzi iese la iveală prin intermediul unui reclame posibila dată de lansare a terminalelor Pixel 3 și Pixel 3 XL, fiind vorba despre ziua de 4 octombrie. Această dată este preferată de către Google și tot pe 4 octombrie erau dezvăluite

Pe lângă noile modele iPhone ce se vor lansa în toamnă mai avem terminale interesante pe care le așteptăm, printre acestea numărându-se și Pixel 3, respectiv Pixel 3 XL. În tandem cu leak-uri ce constă în randări și fotografii reale ale noilor dispozitive iată că astăzi primim și detalii despre posibila dată de lansare. Este vorba despre ziua de 4 octombrie, dată la care debutau atât primul Pixel în 2016, cât și Pixel 2 anul trecut.

Pixel 3

Detaliul cu privire la ziua lansării vine prin intermediul platformei Famebit deținută de către YouTube unde brandurile lucrează direct cu creatorii de conținut la proiecte și diverse reclame. Aici apare o pagină dedicată lui Pixel 3 în care se menționează data de 4 octombrie drept momentul lansării și informațiile campaniei de promovare desfășurate.

Ținând cont de faptul că și în anii trecuți dispozitivele Google de final de an au debutat fix pe 4 octombrie, mai mult ca sigur așa se va întâmpla și acum în 2018. Din toate leak-urile sosite până acum online știm că telefoanele cele noi vor adopta display-uri generoase, procesoare Snapdragon 845, 4 sau 6 GB de RAM și o singură cameră foto principală.

Ar urma să ofere și încărcare wireless, respectiv scanner de amprente fizic în partea din spate. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×