Google Pixel 3 ar putea avea şi o variantă roz, conform unei scăpări de cod sursă

550 ori
<b>Google Pixel 3 ar putea avea şi o variantă roz, conform unei scăpări de cod sursă</b>După ce am aflat că smartphone-ul Google Pixel 3 ar putea sosi în 3 variante de culoare, acestea fiind alb, negru și albastru pal, iată că acum apare în ecuație și o a 4-a nuanță, un roz interesant dezvăluit de codul sursă de pe site-ul oficial Google

Google a tot oferit teasere în ultima vreme legat de designul telefonului Pixel 3, pe care îl aşteptăm să debuteze pe 9 octombrie. În prima fază am aflat detalii despre 3 culori ale handsetului, iar acum apare o nuanţă în plus, cea roz.

Google Pixel 3

Iniţial aflam că Pixel 3 şi Pixel 3 XL vor sosi pe alb cu accente de "mentă/verde", negru şi albastru pal. Utilizatorul Twitter @CasVanDinter a găsit între timp în cod dovezi cu privire la un model de culoare roz. Aceasta ar fi a patra variantă de culoare pentru terminal, un soi de "roz pal/piersică". Sursa afirmă şi că zona aceea de cod este incompletă, deci fie Google se joacă cu fanii săi, fie pregăteşte şi alte culori.

Un telefon roz ca varianta vândută din start şi nu ediţie specială este o decizie cam curajoasă, mai ales că nu multă lume gustă acea nuanţă. Uitaţi-vă numai la cât de rău a fost primită nuanţa galbenă a lui iPhone XR, cel puţin de Marques Brownlee. Telefoanele Pixel 3 sunt aşteptate cu procesor Snapdragon 845, camere singulare în spate şi ecran de 5.4 inch pe modelul cel mic dar şi cu display de peste 6 inch pe cel mare.

Nu va lipsi bretonul pe Pixel 3 XL şi vom avea şi difuzoare stereo pe ambele modele, dar şi camere frontale duale. Evident Android 9.0 Pie este preinstalat.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×