Primul iPhone dual-SIM ar urma să fie lansat exclusiv pe piața din China

790 ori
<b>Primul iPhone dual-SIM ar urma să fie lansat exclusiv pe piața din China </b>O veste pe care am aflat-o în urmă cu aproximativ două săptămâni a fost și aceea că în acest an cei de la Apple ar putea lansa un iPhone dual-SIM, primul din portofoliul gigantului american. Astăzi primim noutăți legate de acest subiect

Chiar pe final de lună iulie aflam și vestea că anul 2018 ar putea fi cel în care Apple își lansează primul iPhone dual-SIM din istorie, un terminal așteptat în septembrie alături de alte dispozitive iOS. Astăzi în continuarea acestui zvon vin informații legate de faptul că debutul modelului dual-SIM ar putea avea loc doar pe piața din China acolo unde publicul apreciază în mod deosebit această funcționalitate.

Informația vine prin intermediul unui raport emis de către publicația Economic Daily News ce afirmă că iPhone-ul dual-SIM va fi disponibil doar în China și că acesta va fi modelul de 6.1 inch cu ecran LCD, cel cunoscut mai nou drept iPhone (2018). Vorbim despre iPhone-ul cu cel mai mic preț pe care Apple îl va lansa în acest an, terminal cu o singură cameră foto în spate și cu muchii mai generoase ale panoului frontal.

Probabil va beneficia de același procesor Apple A12 precum și frații iPhone XS și iPhone XS Plus, iar tehnologia Face ID va fi totodată la bord după cum indică și scăpările recente. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×