Lansarea lui Windows Mobile 6.5 debuteaza mai devreme in cazul lui HTC Touch Diamond 2

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.305 ori
<b>Lansarea lui Windows Mobile 6.5 debuteaza mai devreme in cazul lui HTC Touch Diamond 2</b>Cu o zi inainte de ziua cea mare, 6 octombrie, momentul zero al lansarii sistemului de operare Windows Mobile 6.5 si a terminalelor care il suporta, aflam ca modelele HTC Touch Diamond 2 din reteaua Vodafone Germania au beneficiat deja de update-ul la...

Cu o zi inainte de ziua cea mare, 6 octombrie, momentul zero al lansarii sistemului de operare Windows Mobile 6.5 si a terminalelor care il suporta, aflam ca modelele HTC Touch Diamond 2 din reteaua Vodafone Germania au beneficiat deja de update-ul la noul OS.

Se pare ca si AT&T a oferit acest update de ROM, exemplul lor fiind urmat de filiala germana Vodafone. Update-ul nu aduce doar WM 6.5 pe terminal, ci si cea mai noua versiune a interfatei TouchFLO 3D, care integreaza widgetul meteo in ecranul Home. Varianta deblocata a lui Touch Diamond 2, oferita fara suportul unui operator nu beneficiaza inca de update, dar el va sosi cu siguranta maine, atunci cand Windows Mobile 6.5 va debuta oficial.

Lansarea lui Windows Mobile 6.5 debuteaza mai devreme in cazul lui HTC Touch Diamond 2

Asteptati-va la o serie intreaga de astfel de "scapari", in urmatoarele ore, pe masura ce tot mai multi operatori se vor intrece sa fie primii care profita de frenezia lansarii noului OS. Va imaginati cum vor sta lucrurile in 2010, cand se va lansa Windows Mobile 7?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×