Lansarea nord americană a lui YotaPhone 2 anulată; Compania producătoare încearcă să se revanşeze

1.233 ori
<b>Lansarea nord americană a lui YotaPhone 2 anulată; Compania producătoare încearcă să se revanşeze</b>Deseori produse tech din Rusia cad victima politicilor externe ale acestei ţări şi la fel şi produsele americane comercializate &icirc;n Rusia. YotaPhone 2 pare a fi cea mai nouă victimă, telefonul rusesc av&acirc;nd lansarea anulată &icirc;n...

Deseori produse tech din Rusia cad victima politicilor externe ale acestei ţări şi la fel şi produsele americane comercializate în Rusia. YotaPhone 2 pare a fi cea mai nouă victimă, telefonul rusesc având lansarea anulată în America de Nord, se pare.

E bizar să anulezi o lansare a unui produs finanţat pe Indiegogo, mai ales că finanţatorii sperau că acel proiect să le şi aducă un terminal. Motivul ar fi întârzierea livrării modelului nord american de la producători. CEO-ul Yota Devices s-a întâlnit cu producătorul sau hardware săptămâna trecută, dar se pare că nu pot fi produse destule modele încât YotaPhone 2 să nu întârzie inacceptabil de mult.

Dacă lansarea ar fi continuat, produsul ar fi sosit atât de târziu încât posesorii YotaPhone din State ar fi rămas mereu cu o generaţie în urma celor din alte ţări. Pentru a se revanşa pentru anularea telefonului cu două ecrane, Yota oferă varianta internaţională a telefonului pe negru, celor care au contribuit pe Indiegogo. Totuşi, handsetul nu va suporta conectivitate 4G LTE în reţelele operatorilor americani.

Cei care nu vor acest sacrificiu, pot cere banii înapoi. Handsetul vine cu două ecrane, un AMOLED de 5 inch, cu rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli şi un E Ink de 5 inch cu rezoluţie de 540 x 960 pixeli. El aduce şi un Snapdragon 800, 2 GB RAM, 32 GB stocare, baterie de 2550 mAh şi o cameră de 8 MP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×