Lansarea tabletei HTC Nexus 9 confirmată pentru trimestrul 4 din acest an

807 ori
<b>Lansarea tabletei HTC Nexus 9 confirmată pentru trimestrul 4 din acest an</b>Dacă ieri vă informam că tableta HTC Nexus 9 tocmai a primit certificare din partea agenției FCC, astăzi în presă ajunge o nouă informație care confirmă aproape în totalitate faptul că într-adevăr HTC va fi partenerul Google în dezvoltarea...

Dacă ieri vă informam că tableta HTC Nexus 9 tocmai a primit certificare din partea agenției FCC, astăzi în presă ajunge o nouă informație care confirmă aproape în totalitate faptul că într-adevăr HTC va fi partenerul Google în dezvoltarea acestei noi tablete care ne va oferi un display de 8.9 inch.

Potrivit unor documente ale companiei NVIDIA, aflăm că tableta HTC Nexus 9 va fi lansată în trimestrul al 4-lea din 2014, urmând ca aceasta să dispună de un procesor NVIDIA Tegra K1. De asemenea, ni se aduce la cunoștiință faptul că după semnalarea acestei scăpări, documentul cu pricina a fost editat, numele HTC Nexus 9 fiind eliminat.

Printre dotările lui Nexus 9 vom regăsi un display de 8.9 inch cu rezoluție 2560 x 1440 pixeli, un procesor Nvidia Tegra K1 pe 64 bit, 3 GB memorie RAM, o cameră foto de 16 megapixeli și sistemul de operare Android L. Se așteaptă ca această tabletă să fie anunțată oficial pe data de 16 octombrie.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×