Launcher-ul Google Now va ajunge preinstalat pe unele telefoane ZTE

Autor:  | Publicat în:  ZTE 789 ori
<b>Launcher-ul Google Now va ajunge preinstalat pe unele telefoane ZTE</b>în cursul acestei zile, compania ZTE a anunțat faptul că launcher-ul Google Now va ajunge a fi preinstalat pe unele modele Android comercializate pe piață. Astfel, ZTE devine primul producător care recurge la un astfel de launcher, primul device...

în cursul acestei zile, compania ZTE a anunțat faptul că launcher-ul Google Now va ajunge a fi preinstalat pe unele modele Android comercializate pe piață. Astfel, ZTE devine primul producător care recurge la un astfel de launcher, primul device care vor sosi cu acesta fiind ZTE Blade Vec, terminal ce va fi lansat pe 24 iulie.

ZTE Blade Vec 4G dispune de un display de 5-inch cu rezoluție 1280 x 720 pixeli, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 400, 1 GB RAM, 16 GB de stocare, o cameră foto principală de 13 megapixeli și o baterie de 2.300 mAh.

Acest launcher va sosi pe toate terminalele ZTE ce rulează Android 4.4 KitKat și care dispun de Google Play Services și de magazinul de aplicații Google Play. Aflăm că Blade Vec 4G va ajunge în curând și pe piața europeană.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×