Versiunea de 64 GB a tabletei Xiaomi Mi Pad pusă În vânzare de pe 22 iulie

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 830 ori
<b>Versiunea de 64 GB a tabletei Xiaomi Mi Pad pusă În vânzare de pe 22 iulie</b>După cum bine știți deja, avem în teste tableta Xiaomi Mi Pad, comandată de pe site-ul Xiaomishop.it, iar azi aflam când va sosi și varianta de 64 GB a tabletei. Noi testam versiunea de 16 GB și ați putut vedea un unboxing aici. Pentru cei care...

După cum bine știți deja, avem în teste tableta Xiaomi Mi Pad, comandată de pe site-ul Xiaomishop.it, iar azi aflam când va sosi și varianta de 64 GB a tabletei. Noi testam versiunea de 16 GB și ați putut vedea un unboxing aici. Pentru cei care vor mai mult spațiu de stocare, modelul de 64 GB va sosi pe 22 iulie.

Pentru început va fi vândut acest device pe alb, apoi vor sosi și variantele colorate. Există multe motive să optați pentru versiunea cu mai multă stocare, mai ales având în vedere că în curând apar jocuri că Modern Combat 5, care cu siguranță au nevoie de mai mult de 1 GB stocare, poate chiar 2 GB. Vă reamintesc și că v-am oferit un tutorial cu privire la instalarea de aplicații Google, inclusiv Google Play pe acest device, plus o serie de benchmarkuri aici.

Pe lângă stocarea de 64 GB nouă versiune de Mi Pad păstrează aceleași dotări, inclusiv cei 2 GB RAM, procesorul Nvidia Tegra K1 sau ecranul de 7.9 inch cu rezoluție de 2048 x 1536 pixeli și camera Sony de 8 MP din spate. Prețul modelului de 16 GB este 240 de dolari în China, iar cel de 64 GB va costa în jur de 273 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×