Spy Shop Black Friday 2017

Lava Mobile pregătește un telefon Android care interpretează limbajul semnelor

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 870 ori
<b>Lava Mobile pregătește un telefon Android care interpretează limbajul semnelor</b>Lava Mobile este o companie indiană cunoscută pentru faptul că a realizat primul telefon cu procesor Intel. Compania produce terminale Android cu preț accesibil, destinate în special pieței indiene, dar pe noi ne interesează cel mai nou anunț al...

Lava Mobile este o companie indiană cunoscută pentru faptul că a realizat primul telefon cu procesor Intel. Compania produce terminale Android cu preț accesibil, destinate în special pieței indiene, dar pe noi ne interesează cel mai nou anunț al acestei firme. Se pare că ei ar pregăti un telefon care poate interpreta limbajul semnelor.

Seria de handseturi a companiei poartă numele de Iris, iar noul venit se va încadra în această gamă. Conform producătorului indian, noul smartphone va permite utilizatorului să interacționeze cu camera folosind gesturi și să folosească mișcări swipe pentru a naviga în interfața. Telefonul va rula Android și ecranul său va folosi technologia One Glass Solution.

Produsul celor de la Lava va sosi cu un flip cover și din păcate specificațiile sale rămân un mister. Utilitatea acestui model? Din moment ce vorbim despre limbajul semnelor, ar putea fi un handset util pentru cei cu probleme de vorbire sau de auz. Imaginați-vă un sistem care să transforme semnele utilizatorului mut în SMS-uri sau chiar să redea o voce sintetică pentru o convorbire.

▶▶▶ Bluboo S8 Black la 975 lei ◀◀◀
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×