Oppo trece la moda Mini cu modelul Oppo Find 5 Mini

1.915 ori
<b>Oppo trece la moda Mini cu modelul Oppo Find 5 Mini</b>Ultima oară când am vorbit despre Oppo, brandul asiatic primea propriul său magazine online, care făcea și livrări de telefoane în Europa și asta fără taxe speciale. Acum aflăm că această companie ar pregăti un handset într-o versiune mini,...

Ultima oară când am vorbit despre Oppo, brandul asiatic primea propriul său magazine online, care făcea și livrări de telefoane în Europa și asta fără taxe speciale. Acum aflăm că această companie ar pregăti un handset într-o versiune mini, urmând exemplul celor de la Samsung.

Samsung e deja faimoasă pentru modelele Galaxy S4 Mini și Galaxy S III Mini, iar această strategie pare adoptată și de către rivalii săi, mai ales că se zvonește și că vom vedea un HTC One Mini la un moment dat. Acum Oppo lucrează la o versiune Mini a handsetului Find 5. Acest Oppo Find 5 Mini va sosi cu un ecran HD LCD de 3.7 inch și va fi dotat cu un procesor quad core MediaTek de 1.2 GHz, plus 1 GB RAM.

Se pare că terminalul va avea un preț undeva între 199 și 299 de euro, deci cu aproape 100 de euro mai ieftin decât Oppo Find 5. Handsetul ar urma să fie prezentat oficial luna viitoare și lansat imediat după, iar la bordul său se va afla evident Android Jelly Bean. Va continua oară moda lansării de telefoane de 5+ inch pentru că apoi producătorii să vină cu o versiune Mini?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×