Moto X Play, Droid Max II și Moto Surround sunt câteva dintre noile device-uri pregătite de Motorola

Autor:  | Publicat în:  Motorola 977 ori
<b>Moto X Play, Droid Max II și Moto Surround sunt câteva dintre noile device-uri pregătite de Motorola</b>Chiar m&acirc;ine pe data de 28 iulie, Motorola are pregătit un eveniment dual &icirc;n care cel mai probabil vor fi anunțate modelele Moto G (2015), respectiv Moto X (2015), terminale despre care am tot aflat informații pe parcursul lunii &icirc;n...

Chiar mâine pe data de 28 iulie, Motorola are pregătit un eveniment dual în care cel mai probabil vor fi anunțate modelele Moto G (2015), respectiv Moto X (2015), terminale despre care am tot aflat informații pe parcursul lunii în cauză. Pe lângă acestea, se pare că ni se pregătesc și alte device-uri pentru viitor.

Informația cu privire la faptul că Motorola lucrează la noi device-uri, sosește din partea lui @evleaks, cont de Twitter în spatele căruia se află Evan Blass. Printre produsele pe care aparent Motorola le pregătește se numără modelele Moto X Play, Droid Maxx II, dar și Moto Surround.

Moto 2015

Dacă în cazul primelor două nume știm deja că acestea fac referire la smartphone-uri, misterul vine din partea lui Moto Surround. Acest device ar putea fi atât un headset, sau poate chiar un device similar cu Amazon Echo, produs ce adoptă forma unei boxe și care sosește cu un asistent vocal la pachet.

Revenind la Moto X Play, aflați că acest nume a mai fost dezvăluit în trecut pe web, terminal despre care se vehicula faptul că va fi o versiune AT&T a lui Droid Turbo. Cât despre Droid Maxx II, lucrurile sunt destule de clare - vom avea parte de un succesor pentru terminalul de 5 inch lansat în vara anului 2013.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×